Assortiment

Chiccadeau heeft voor u onze leveranciers met de kenmerken van hun producten op een rijtje gezet.

KOZIOL

Het hippe design van Koziol profileert zich met ‘better design, bigger smile’. Ook Koziol is van oorsprong een echt Duits familiebedrijf dat inmiddels haar sporen ruim heeft verdiend als merknaamfabrikant van premium kwaliteit woon- en lifestyleproducten. Het originele ontwerp van elk product, en de geest erachter, maakt elk Koziol-object uniek. De marktleider stelt dat zij met haar design de wereld beter en de ontvanger gelukkiger maakt. Beter, omdat de producten van Koziol duurzaam en van gerecyclede materialen zijn gemaakt. En gelukkiger, omdat iedereen er smaak, humor en stijl mee kan tonen. Kortom: 100% Made in Duitsland, 100% recycleerbaar, 100% fair. De collectie is gemaakt voor kwaliteit-minded mensen die op zoek zijn naar een waardeproduct. Erg leuk voor jezelf en je eigen huis, maar ook zeer geschikt om cadeau te geven. De organisatie achter Koziol staat bekend om haar betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Sinds 1 september 2011 mogen wij het topmerk toevoegen aan ons Typisch Thuis-concept. In alle opzichten dus een regelrechte match!

S&P

S&P is een jong en eigentijds merk. Een modern merk dat zich steeds innoveert en inspeelt op de nieuwste trends, dat zich uit in verschillende unieke lijnen en designartikelen binnen het S&P assortiment. Elke lijn past in het geheel van het assortiment en de producten zijn daardoor
gemakkelijk te combineren. Niet alleen het ontwerp van de producten vormt daarbij een geheel, maar ook de verpakking van S&P is een uniek gegeven en vormt een cadeau op zichzelf. S&P is een exclusief en betaalbaar merk.


Leonardo

LEONARDO (Powered by VanderPol Gifts bv) staat voor lifestyle. In deze markt waarin mensen op zoek zijn naar een nieuwe identiteit heeft het Duitse bedrijf voor elk wat wils. Regelmatig veranderen zij kleuren en experimenteren ze met glas om nieuwe behoeftes van een klant te realiseren. Elk thema van LEONARDO heeft iets spannends, nieuwe combinaties met glas, nieuwe kleuren en af en toe vintage. De combinaties van helder en gekleurd glaswerk doet mensen verwonderen.

Het assortiment van LEONARDO bestaat uit onder andere vazen, schalen, drink- en wijnglazenseries, windlichten, theelichten en verschillende objecten en tafelwaar in het algemeen. De collecties zijn ontworpen voor zowel thuisgebruik als professionele toepassingen. LEONARDO maakt gebruik van hoog kwaliteitsglas, tijdloze ontwerpen en hoogwaardig design. Uitblinkers zijn thema’s, goede concepten in koffie en thee, van theeglas tot theepot, hoogwaardige koffieglazen en mooie design bekers. Tevens constateerde LEONARDO een groeiende vraag naar keukenartikelen, waar zij op innovatieve wijze inspringen zodat het design ook praktisch is in het dagelijks gebruik. Naast deze concepten is het aankleden van de tafel erg belangrijk geworden in de lifestyle. Met mooie windlichten, kandelaars en vazen doet LEONARDO de eettafel er als een plaatje uitzien.

Ontwerpen van glas gebeurt door interne en externe designers die zich graag willen verbinden aan het merk LEONARDO. De glasproductie varieert van machinaal bewerkt tot mondgeblazen met verschillende technieken zoals smelten, zandblazen, fotoprint en door middel van een mal en blazen. Alles met passie gemaakt! ‘LEONARDO ist glasliebe’, al meer dan 150 jaar. Niet zomaar glaswerk, maar een echt lifestylemerk.

Guzzini

Design is het pompende hart van dit Italiaanse bedrijf. Guzzini staat voor mooie, bruikbare producten gemaakt van hoogwaardig kunststof. In 1912 is de familie Guzzini begonnen met het opzetten van hun familiebedrijf. Inmiddels is de firma uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie en geniet zij het respect van vele ontwerpers. Designers die voor Guzzini mogen ontwerpen verkeren in de blijde wetenschap dat ze de beste materialen in handen krijgen om het mooiste eindresultaat te bereiken. Guzzini is in verschillende branches terug te vinden en staat bekend om haar producten in de keuken en op tafel in huis, maar ook op kantoor, in hotels en restaurants en als prachtige cadeaus. Guzzini is vertegenwoordigd in meer dan 85 landen wereldwijd.

Tot op de dag van vandaag produceert Guzzini nog altijd in de eigen fabrieken in Italië op basis van verschillende technieken. In de jonge jaren werkte Guzzini met basisideeën en concepten. Deze zijn inmiddels verworden tot hoogwaardige designproducten. Met haar ijzersterke vakmanschap, lef en vernieuwende visie weet Guzzini de wereld iedere collectie weer met de mooiste kleuren en lijnen te verbazen en te verrassen. Door de frisse en elegante afwerking zijn haar producten een plaatje op tafel. Het is dan ook niet voor niks dat Guzzini al meerdere malen de ‘Food Design Award’ heeft gewonnen. Geselecteerde Guzziniontwerpen zijn zelfs te bewonderen in het Museum of Modern Art in New York en in The Victoria and Albert Museum in Londen.KOOK

Wat ooit begon als een eenvoudige schort, pannenlap en ovenwant, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een serieuze speler in de markt op het gebied van keukentextiel. En KOOK is pas net begonnen! Het Nederlandse merk heeft zich inmiddels grondig geprofileerd in de nationale markt en de rest van Europa zit met smart op ze te wachten. Met een goede kantoenskwaliteit weten ze de juiste modekleuren op de markt te brengen, doordrenkt van inspiratie die zij opdoen in de wijde wereld. Ogen open houden en goed luisteren naar de behoeftes van de klanten, staan centraal bij KOOK.Met de combinatie van hippe motieven en strakke basics in schorten, pannenlappen, ovenwanten, placemats en theedoeken biedt KOOK een compleet concept. Hiernaast hebben ze een breed aanbod in tafelkleden, tafellopers en servetten in damast. Met aantrekkelijke prijzen, de juiste kleuren en de meest gangbare afmetingen heeft KOOK de juiste prijskwaliteitsbalans gevonden.

Vacu vin

Vacu Vin is een internationale producent en distributeur van innovatieve voedsel en wijn gerelateerde producten voor privé en professioneel gebruik, die gekarakteriseerd worden door hun praktische toepassing in het dagelijks gebruik.
Al de door Vacu Vin geproduceerde en ontwikkelde producten onderscheiden zich zowel door hun originaliteit als door hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding.
Het opmerkelijke van het product assortiment is dat de meeste producten wereldwijd gepatenteerd zijn om imitatie te voorkomen.

De productie en assemblage vinden in Nederland plaats volgens ISO-normen, waardoor alle klanten van Vacu Vin gegarandeerd zijn van producten met hoge kwaliteit. 

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 10.00 - 18.00
vrijdag 10.00 - 20.00
zaterdag 10.00 - 17.00
zondag gesloten

Klantenkaart

Download hier het formulier om u in te schrijven.Print dit formulier uit, vul het in en lever het in bij de winkel, u ontvangt dan uw persoonlijke klantenkaart.De klantenkaart van chiccdeau levert veel voordeel op. Zo ontvangt u korting bij een volle kaart en natuurlijk doet u mee met onze speciale acties.

 

 

Contact

Chiccadeau
Breukelsestraat 28
5281 HD Boxtel
Tel.: (0411) 688028
E-mail:info@chiccadeau.nl